Vse kategorije
EN

Domov> O meni

Zgodovina podjetja

Ningbo Chem-Plus Import and Export Tec. Co., Ltd. je bilo ustanovljeno 29. decembra 2009, prodaja pa je presegla 50 milijonov juanov.

Uspeh neodvisnih raziskav in razvoja biološkega lateksa v avgustu 2010 je zapolnil vrzel v industriji. Vse leto 2010 je postal najbolj priljubljena tema v papirni industriji in priljubljen pri proizvajalcih papirja doma in v tujini.
Leta 100 je prodaja presegla 2010 milijonov juanov.

Neodvisne raziskave in razvoj izboljšanja trdnih kemikalij na škrobu v letu 2011, zaradi česar je bila vroča prodaja tako doma kot v tujini, izdelek pa primanjkuje.
Leta 300 je prodaja presegla 2011 milijonov juanov.

Ningbo Chem-Plus Import and Export Co., Ltd. se je 8. marca 2013 preimenoval v Ningbo Chem-Plus New Material Technology Co., LTD.

Leta 2015 se je začel izvajati projekt olja za izolacijo olja za oblikovanje celuloze. Z odličnim delovanjem za odpiranje olja je zapolnil vrzel na domačem trgu.

V letu 2018 se je začelo strateško poslovno sodelovanje o toplotno občutljivi votli krogli z velikimi delci.

Leta 2020 je sredstvo za zaščito olja za oblikovanje celuloze Ningbo Chem-Plus New Material Tec. Co., Ltd. je postal NO.2 na povezanem trgu obsega in je presegel večino.

Leta 2021, ko se je začel projekt oblikovanja celuloze nefluoriranih oljnih izolacijskih sredstev, je bilo v velikem obsegu izvedeno tudi vrednotenje s tem povezane učinkovitosti izdelka.

Nov začetek leta 2022....

2009
2010
2011
2013
2015
2018
2020
2021
2022

Certifikat

JH-350N RoHS

Zaviralec olja brez fluora FDA176.170

NF-75A Poročilo brez fluora

Np-15 poročilo brez fluora angleška različica

Poročilo brez fluora Ns-25c

Znanstvenoraziskovalna skupina

Naše podjetje ima skupino vodstvenih in visokotehnoloških talentov z visoko celovito kakovostjo, odličnimi poslovnimi izkušnjami in močnimi strokovnimi veščinami. Vzpostavili smo napreden znanstvenoraziskovalni laboratorij s strokovno tehnično ekipo, ki jo vodi višji doktor na področju uporabne kemije, vključno z korejski zdravnik.

Naše podjetje združuje tehnične raziskave in razvoj ter podporo. Naši izdelki vključujejo visoko učinkovitost in vodoodbojnost ter so okolju prijazni Sredstvo za mokro trdnost, sredstvo za lepljenje (AKD), sredstvo za odstranjevanje sušilnega valja, senzibilizator za termalni papir (visokotemperaturni tip, nizkotemperaturni tip), velika votla krogla, premazno sredstvo, zaščitni premaz na vodni osnovi brez fluora, repelent za olje C6, fluor- brez olja repelent itd. Naše izdelke so pregledale mednarodno priznane ustanove za testiranje, kot je SGS.

Dr. Qian Shengyu je kot izjemen čezmorski inženir diplomiral na univerzi Pusan ​​v Južni Koreji. Z raziskavami se ukvarja že več kot 20 let in je sodeloval pri številnih mednarodnih akademskih dejavnostih. Naše podjetje je oblikovalo visokotehnološko ekipo za raziskave in razvoj, ki jo vodi dr. Qian Shengyu.

Naše podjetje je vzpostavilo laboratorij za raziskave in razvoj na visoki ravni, opremljen z domačo in tujo opremo in instrumenti. Naš cilj je razumeti jedro nove tehnologije izdelave materialov, ne glede na sedanjost ali prihodnost.

Prodajna mreža